Despre Laboratoarele SAN CRIS

Dragi colaboratori,

Experiența si profesionalismul sunt criteriile de bază pentru a beneficia de un serviciu medical de calitate.Cu 25 ani de experiență – San Cris Laboratories –  reprezintă una dintre primele companii cu activitate în acest domeniu din România.

Misiunea noastră, în calitate de laborator de analize medicale, este aceea de a oferi pacienților si colaboratorilor noștri servicii medicale efectuate la cele mai înalte standarde.Credem și încurajăm valori ca: respectul, profesionalismul, responsabilitatea față de pacienți, lucruri fără de care nu ne-am putea exercita meseria.Activitatea laboratoarelor San Cris este acreditată de către RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013.

Ne bazăm în demersul nostru pe o arie largă de investigații din următoarele domenii: consultații medicale, analize medicale de laborator și anatomie patologică, servicii de medicina muncii, chimia apei – teste de apă, teste sanitație. Respectarea normelor de calitate și preocuparea noastră pentru acuratețea rezultatelor oferite pacienților se regăsesc inclusiv în dotarea laboratoarelor cu aparatură performantă de ultimă oră, cât și în instruirea periodică a personalului specializat.

Aproximativ 60 la sută din diagnosticele din cabinetele medicale sunt susținute de analizele de laborator astfel, personalul medical se ocupă în permanență de o monitorizare activă a procesului de efectuare a analizelor medicale.Ne dorim să venim în sprijinul celor care realizează cât de importantă este sănătatea și păstrarea acesteia, dar și să reușim să educăm publicul care neglijează acest aspect deosebit de important al vieții.

                                                                                Cu stimă,

                                                            Echipa San Cris Laboratories

Servicii Medicale

Recoltare analize la domiciliu

În cazul în care pacientul este netransportabil sau pentru a evita disconfortul creat de deplasarea matinală, laboratoarele SAN CRIS asigură un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu care presupune:

  • Pe baza unei solicitări efectuate cu 12-24 ore înainte (telefon, e-mail) un asistent medical din cadru laboratoarelor noastre se deplasează la domiciliu solicitantului.
  • Se vor recolta analizele recomandate de către medic sau solicitate de către pacient. Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziţie laboratoarele noastre.
  • Când rezultatele analizelor sunt gata veti fi anuntati printr-un SMS sau puteti solicita trimiterea acestora printr-un e-mail.

Analize medicale laborator

Misiunea noastra, in calitate de laborator de analize medicale, este aceea de a oferi pacientilor si colaboratorilor nostri servicii medicale efectuate la cele mai inalte standarde.Cu un portofoliu de peste 2000 de analize medicale, dorim sa venim in sprijinul celor care realizeaza cat de importanta este sanatatea si pastrarea acesteia, dar si sa reusim sa educam publicul care neglijeaza acest aspect deosebit de important al vietii.

Medicina muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația ommuncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevențiadiagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Consultatii medicale

CARDIOLOGIE – Dr. Madalina Coman

PROGRAM ACTIVITATE

LUNI : 16:00 – 20:00

Miercuri: 16:00 – 20:00

Vineri: 16:00 – 20:00

Interval orar programari: Luni-Vineri : 08:00 – 15:00

Nr. tel. : 0729814490

Consultaiile se fac doar pe baza programarii.

 

Teste Bacteriologice Apa

Laboratoarele SAN CRIS  pot efectua analizele de control a potabilităţii apei conform reglementărilor legale, inclusiv verificarea lipsei cotaminării bacteriene, prin dotarea cu aparatura, materialele şi experienţa necesare. Chimişti profesionişti, laboranţi calificaţi şi microbilogi cu experienţă garantează rezultatele în domeniul cel mai important pentru sănătate.

Investigatii Anatomie Patologica

Anatomia patologică este o ramură a patologiei care se ocupă cu diagnosticul bolilor pe baza studierii schimbărilor macroscopice si microscopice a celulelor si a țesuturilor, suferite de pe urma unei stări patologice .

Sanatatea Dumneavoastra se afta in Grija Noastra !

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH